#emquedoacasa

Aquests dies que no podem sortir de casa poden haver-hi moments divertits, però d’altres poden ser difícils, és per això que els monitors i monitores i tot el personal d’Àmbit Escola volem oferir-vos idees per fer a casa.
Podeu enviar-nos fotos a casals@ambitescola.cat amb tot allò que feu perquè els vostres amics i amigues ho vegin des de la pàgina web.
Anirem afegint activitats a poc a poc, així que no deixeu de mirar la pàgina.
Una abraçada per tots i totes. #totanirabe #emquedoacasa.

PROPOSTA 1: Fem experiments a veure què passa? Si posem aigua amb oli? I si posem aigua amb farina?  I si posem colorant? I si pintem amb el resultat?

PROPOSTA 2: Fes una coca de iogurt ben bona! Aquí teniu la recepta

PROPOSTA 3: Dibuixeu un cor ben gran. Dins poseu el nom de les persones que trobis a faltar (àvies i avis, tiets i tietes, amics de l’escola, amics de les extraescolars, monitors i mestres…) fes una foto i envia’ls-hi, segur que els hi fa molta il·lusió.

PROPOSTA 4: Segur que esteu veient a molts dels vostres pares o mares fent feina per ordinador, vosaltres també podeu “treballar” en equip. Connecteu-vos amb els amics i amigues i penseu alguna proposta perquè la facin altres nens i nenes.  Les vostres propostes envieu-les a : casals@ambitescola.cat posant qui sou, quin curs feu i a quina escola aneu. Totes les propostes les penjarem!

PROPOSTA 5: Feu un menú per aquesta setmana entre tota la família. Recordeu que ha de ser un menú saludable. Podeu agafar idees del menú d’Àmbit Escola d’aquest mes.  El podeu decorar i  penjar a la cuina.

PROPOSTA 6: Segur que moltes de vosaltres sortiu a les 20 h per aplaudir la bona feina que estan fent els doctors i doctores, infermers i infermeres i totes aquelles persones que han d’anar a treballar perquè puguem anar a comprar aliments i medicines. Doncs aquesta proposta va per ells i per elles. Podeu fer un instrument reutilitzant material, com posar arròs en una ampolla buida, decorar una llauna i picar-la amb una collera etc. Cada nit piqueu amb molta força perquè els hi arribi la vostra energia.

PROPOSTA 7: l’hora del conte : La Muntanya de llibres més alta del mòn

PROPOSTA 8: Cada dia fes fotos d’allò que feu a casa i ha estat divertit, com dibuixar un arc de Sant Martí, jugar tots a un joc de taula, ballar, fer exercici tots plegats, dinar al balcó… el que vulgueu, i feu un àlbum! Així quan acabin els dies d’estar a casa tindreu un àlbum per recordar els bons moments.

PROPOSTA 9: Tenim un missatge de Marta, una de les monitores de  d’Àmbit Escola que fa activitats de mùsica: Hola a tothom!! Com portem el confinament? Us proposo una activitat que podeu fer a casa però que ens servirà quan ens retrobem postconfinament, De la cançó que us proposem, ( El petit príncep i les Mecedònies) que segur que molts ja coneixeu, es tracta que feu la vostra pròpia lletra, mirant que quadri amb la música, amb la vostra experiència d’aquests dies. Podeu fer una estrofa, una tornada, la part més “repajada” el que vulgueu. Amb tot el que ens feu arribar en farem “la nova versió”. Us farem arribar la lletra perquè la puguem cantar. Moltes gràcies i molts ànims, desitjant que estigueu bé. Recordeu: #joemquedoacasa.

PROPOSTA 10: Ivan, un dels monitors de Futbol d’Àmbit Escola, us anima al fet que feu aquests exercicis que us explica i ensenya en persona, per millorar i divertir-vos mentre esteu a casa., ens podeu enviar els vostres vídeos perquè els puguem veure, ànims! #joentrenoacasa Video 1a part   Video 2na part