Casal d’estiu

Casal d’estiu de l’escola Bufalà

 

 

portada fulleto bufala web

Canvi de programació: setmana 6 : Arts plàstiques i setmana 7: Arts escèniques. Disculpeu les molèsties.

Aquest Estiu hem preparat  Un munt  d’activitats per als infants d’entre 3 i 12 anys, gaudirem, aprendrem i compartirem experiències amb molts Amics.

 

foto piscina

foto caiac

Setmanes de la 1 fins la 5  ( des del dia 25 de juny fins al 27 de juliol)  podreu escollir entre 3 casals diferents

 

El Casal de petits, pensat per als infants de P3 fins  a 1r, on viatjarem amb la màquina del temps , visitarem els 5 èpoques diferents, i coneixerem contes, jocs tradicionals i moltes altres sorpreses. 

Els Campus de dansa i multiesport  podran participar els infants de p5 a 6é, podent escollir quin campus els hi agrada més. Cada setmana els infants podran ballar  estils de ball diferents i conèixer esports ben variats. En aquests casals, no faltaran les activitats lúdiques on jugarem, farem gimcanes i fomentarem valors com la solidaritat, el respecte, la diversitat, etc.

Per poder escollir cada setmana quin campus vols realitzar, dóna un cop d’ull al  dossier informatiu amb la informació dels diferents casals 

Ja podeu veure la distribució del casal multiesport setmanal i la planificació de les activitats de les nostres tardes

foto danza

foto esport

foto infantil payaso

Setmanes 6 i 7 ,( del 30 de juliol al 10 d’agost ) per tots aquells que ens vulgueu acompanyar a l’agost, ens agruparem tots a l’escola Artur Martorell. Hem preparat dues setmanes ben artístiques:

Els casals  d’arts plàstiques i  d’arts escèniques, ens serviran per aprofundir i conèixer molt millor aquestes arts a càrrec de dos talleristes amb una llarga trajectòria en les seves especialitats. Per saber com distribuirem aquestes setmanes mireu el planning d’arts plàstiques i Arts Escèniques

EL MATERIAL QUE HEU DE PORTAR CADA DIA PER FER EL CASAL:

que-llevar-en-la-maleta-de-vacaciones-Blogmodabebe-2

Ara només queda que formalitzeu   les inscripcions :

Inscripció del Casal. Dates i lloc:

  • 29,30 i  31 de maig de 9 a 10h al AMPA de l’escola .
  • 30 de maig , de  16:30 a  17:30 al AMPA de l’escola .
  • FORA de les dates indicades es podrà formalitzar la inscripció enviant un correu a: administracio@ambitescola.cat o a les oficies d’Àmbit Escola (Via Augusta, 43, Local 1). Horari de dilluns a divendres  de 9.30h  a 12h i de 15.30h a 17h.

Cal portar:

foto bon estiu

 VINE I GAUDEIX DE L’ESTIU!!!

 

Necessitem la teva ajuda per valorar el casal d’estiu per que cada any sigui millor! dedica una estoneta a fer aquesta valoració. Moltes gràcies!!:

casal infantil: https://goo.gl/forms/BD97uPe1BXaul4na2

Casal de Grans: https://goo.gl/forms/GgJPslvXjsHba6ug1

  Podeu contactar amb nosaltres enviant un mail a administracio@ambitescola.cat