Casal d’estiu de fisioteràpia i esport


 

fisoilogo2Àmbit escola organitza aquest estiu un casal adreçat a nens i nenes d’entre 4 i 18 anys i amb algun tipus de discapacitat física i/o diversitat funcional que precisin tractament fisioterapèutic.
El nombre màxim d’inscrits és de 36 nens/es.Les activitats del casal estaran co- ordinades pel Doctorand en Fisioteràpia (Institut Guttmann, Badalona) Albert Puig-Diví i Professor del Grau en Fisioteràpia (EUSES, Salt) i del Grau en Medicina (UdG, Girona).

 

HorariPreus
Matí de 9 a 14hMatí: 440€ les 4 setmanes.
Matí i tarda de 9 a 17h inclòs dinarMatí + dinar + tarda: 590€ les 4 setmanes.

fisio

Activitats

Fisioteràpia
Aquestes activitats estaran controlades i supervisades per fisioterapeutes titulats i contaran amb el suport i la col·laboració d’alumnes en pràctiques del 3r curs del Grau de Fisioteràpia de l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES, Salt).

Pedagògiques
Les activitats pedagògiques estaran conduïdes per un mestre titulat. Les tasques estaran adaptades al nivell i pla individualitzat de cada alumne.

Esportives i Lúdiques.
En aquest àmbit contarem amb un entrenador nacional titulat d’esports adaptats. Farem boccia, tennis, futbol, bàsquet i activitats nàutiques.

Les activitats lúdiques que es faran giraran al voltant dels jocs multimèdia, cinema, jocs de taula, tallers (bombolles, cuina, samarretes).

 

Període de preinscripció

Dates del període de preinscripció: de l’1 d’abril de 2013 al 10 de juny de 2013.

Cal aportar un document mèdic on es faci constar informació relativa a la discapacitat  del nen/a i enviar-ho per:

  • Correu electrònic: casalfisio@ambitescola.cat
  • Correu postal: Àmbit escola SL. Carrer Pare Claret núm. 5 Àtic 1a. Badalona 08911

Tot això abans del 10 de juny.

Abans del dia 15 de juny ens posarem en contacte amb vosaltres per confirmar les vostres dades i donar-vos la informació necessària per realitzar el pagament (s’haurà d’efectuar abans de començar el casal).

Mostra un mapa més gran

Us podeu descarregar el Flyer en Format PDF aquí.