Casal d’estiu 2017

El dia 19 de juny vine a la reunió informativa a les 18:30h, podràs conèixer al coordinador/a del casal i als monitors/es. Explicarem el que necessiteu portar cada dia i resoldrem dubtes. Si Necessiteu servei de canguratge, envieu un correu a : administracio@ambitescola.cat    

Casal d’estiu de l’escola Lola Anglada Tiana

limatge fulleto tiana

Aquest Estiu hem preparat  Un munt  d’activitats per als infants d’entre 3 i 12 anys, gaudirem, aprendrem i compartirem experiències amb molts Amics.

 

foto piscina

foto caiac

La Setmana 1. (dies 22 i 23 de juny), farem un tastet del que ens espera a l’estiu, sortirem al parc, farem tallers i jugarem sense parar.

Al Casal Lúdic podran venir infants de p3 a 6é. Podeu veure el Planning  del casal lúdic  i així  venir ben preparats.       

 

Setmanes de la 2 fins la 6  ( des del dia 26 de juny fins al 28 de juliol) podreu escollir entre 4 casals diferents

El Casal de petits, pensat per als infants de P3 fins  a 1r, on amb l’ajuda de Willy Fog , visitarem els 5 continents, i coneixerem contes tradicionals,  els seus  costums, jocs típics d’altres països etc..

Si vols conèixer on anirem cada setmana, mira el Planning del  casal de petits i preparat per viatjar!

foto infantil payaso

Els Campus de dansa i multiesport, podran participar els infants de p5 a 6é, podent escollir quin campus els hi agrada més. Cada setmana els infants podran ballar  estils de ball diferents i conèixer esports ben variats. En aquests casals, no faltaran les activitats lúdiques on jugarem, farem gimcanes i fomentarem valors com la solidaritat, el respecte, la diversitat, etc.

Per poder escollir cada setmana quin campus vols realitzar, fes un cop d’ull al  Planning  de dansa    i al Planning de  multiesport 

La programació de la estona   lúdica de (11:00 fins les 14h)   i de les tardes la podreu veure aquí!

foto danza

foto esport

 

Casal de robotica, on  infants de p4 a 6é podran   desenvolupar la innovació, la creativitat, el lideratge, el treball en equip, la comunicació, la resolució de problemes i l’esperit emprenedor a través de la robòtica.

 robotica1 robotica 6

 

Setmanes 7 i 8 ,( del 31 de juliol al 11 d’agost ) per tots aquells que ens vulgueu acompanyar a l’agost, ens agruparem tots a l’escola Artur Martorell. Hem preparat dues setmanes ben artístiques:

Els casals  d’arts plàstiques i  d’arts escèniques, ens serviran per aprofundir i conèixer molt millor aquestes arts a càrrec de dos talleristes amb una llarga trajectòria en les seves especialitats. Per saber com distribuirem aquestes setmanes mireu el planning d’arts plàstiques i Arts Escèniques

 

EL MATERIAL QUE HEU DE PORTAR CADA DIA PER FER EL CASAL:

que-llevar-en-la-maleta-de-vacaciones-Blogmodabebe-2

Ara només queda que formalitzeu   les inscripcions :

Inscripció del Casal. Dates i lloc:

  • 23, 24 i 25 de maig, de 9 a 10h al despatx de l’AMPA. Per als  nens i nenes de l’escola.
  • 31 de maig i 1 de juny, de  16:30 a  17:30 al despatx de l’AMPA.  Obert a tothom.
  • FORA de les dates indicades es podrà formalitzar la inscripció enviant un correu a: administracio@ambitescola.cat o a les oficies d’Àmbit Escola (Via Augusta, 43, Local 1). Horari de dilluns a divendres  de 9.30h  a 12h i de 15.30h a 17h.

Cal portar:

  • Full d’ Inscripció
  • Fulls d’ autoritzacions i documentació necessària
  • Fotocòpia de la targeta de la Seguretat Social
  • Fotocòpia llibre de vacunacions
  • 1 Foto de carnet
  • Diners pel pagament. El cost del casal s’ha de pagar al moment de fer la inscripció, el preu del menjador s’ha de pagar abans de començar el casal.

 

foto bon estiu

VINE I GAUDEIX DE L’ESTIU!!!

  Podeu contactar amb nosaltres enviant un mail a casals@ambitescola.cat