Casal d’estiu de l’escola Artur Martorell

Reunió informativa per inscrits dilluns dia 11 de juny a les 17:30

22 martes i 24 jueves mati i tarda.

El dia 14 de maig a les 17:45h vine a la reunió informativa que oferirem al gimnàs de l’escola. Explicarem el funcionament del casal i resoldrem dubtes. Si necessiteu servei de canguratge, envieu un correu a : administracio@ambitescola.cat

FULLETO INFORMATIU Artur

Canvi  de programació les setmanes 6 i 7: setmana 6: Arts plàstiques, setmana 7: Arts escèniques. Disculpeu les molésties.

Aquest Estiu hem preparat  Un munt  d’activitats per als infants d’entre 3 i 12 anys, gaudirem, aprendrem i compartirem experiències amb molts Amics.

 

foto piscina

foto caiac

foto infantil payaso

 

 

El Casal de petits, pensat per als infants de P3 fins  a 1r, on viatjarem amb la màquina del temps , visitarem els 5 èpoques diferents, i coneixerem contes, jocs tradicionals i moltes altres sorpreses. ( Lloc de realització Escola Lola Anglada)

Els Campus de dansa i multiesport  podran participar els infants de p5 a 6é, podent escollir quin campus els hi agrada més. Cada setmana els infants podran ballar  estils de ball diferents i conèixer esports ben variats. En aquests casals, no faltaran les activitats lúdiques on jugarem, farem gimcanes i fomentarem valors com la solidaritat, el respecte, la diversitat, etc.

Per poder escollir cada setmana quin campus vols realitzar, dóna un cop d’ull al  dossier informatiu amb la informació dels diferents casals

Ja podeu veure la distribució del casal multiesport setmanal i la programació de les nostres tardes

foto danza

foto esport

Setmanes 6 i 7 ,( del 30 de juliol al 10 d’agost ) per tots aquells que ens vulgueu acompanyar a l’agost, ens agruparem tots a l’escola Artur Martorell. Hem preparat dues setmanes ben artístiques:

Els casals  d’arts plàstiques i  d’arts escèniques, ens serviran per aprofundir i conèixer molt millor aquestes arts a càrrec de dos talleristes amb una llarga trajectòria en les seves especialitats. Per saber com distribuirem aquestes setmanes mireu el planning d’arts plàstiques i Arts Escèniques

 

 

EL MATERIAL QUE HEU DE PORTAR CADA DIA PER FER EL CASAL:

que-llevar-en-la-maleta-de-vacaciones-Blogmodabebe-2

Ara només queda que formalitzeu   les inscripcions :

Inscripció del Casal. Dates i lloc:

  • 22 i 24 de maig, de 9 a 10h  i de 16:30 a  17:30   al menjador de l’escola .
  • FORA de les dates indicades es podrà formalitzar la inscripció enviant un correu a: administracio@ambitescola.cat o a les oficies d’Àmbit Escola (Via Augusta, 43, Local 1). Horari de dilluns a divendres  de 9.30h  a 12h i de 15.30h a 17h.

Cal portar:

 

foto bon estiu

VINE I GAUDEIX DE L’ESTIU!!!

  Podeu contactar amb nosaltres enviant un mail a administracio@ambitescola.cat