Casal d’estiu de l’escola Jungfrau

FULLETO INFORMATIU jungfrau

Aquest Estiu hem preparat  Un munt  d’activitats per als infants d’entre 5 i 12 anys, gaudirem, aprendrem i compartirem experiències amb molts Amics.

foto piscina

foto caiac

Setmanes de la 1 fins la 5  ( des del dia 25 de juny fins al 27 de juliol)  podreu escollir entre 3 casals diferents ( infants de p5 a 6é)

En els  Campus de dansa,  multiesport i Karate, podran participar els infants de p5 a 6é, podent escollir quin campus els hi agrada més. Cada setmana els infants podran ballar  estils de ball diferents i conèixer esports ben variats. En aquests casals, no faltaran les activitats lúdiques on jugarem, farem gimcanes i fomentarem valors com la solidaritat, el respecte, la diversitat, etc.

Per poder escollir cada setmana quin campus vols realitzar, dóna un cop d’ull al   Dossier informatiu  amb la informació dels diferents casals   

Ja podeu veure la distribució del casal multiesport de cada setmana i la programació de les nostres tardes

foto danza

foto esport

Setmanes 6 i 7 ,( del 30 de juliol al 10 d’agost ) per tots aquells que ens vulgueu acompanyar a l’agost, ens agruparem tots a l’escola Artur Martorell. Hem preparat dues setmanes ben artístiques:

Els casals  d’arts plàstiques i  d’arts escèniques, ens serviran per aprofundir i conèixer molt millor aquestes arts a càrrec de dos talleristes amb una llarga trajectòria en les seves especialitats. Per saber com distribuirem aquestes setmanes mireu el planning d’arts plàstiques i Arts Escèniques

EL MATERIAL QUE HEU DE PORTAR CADA DIA PER FER EL CASAL:

que-llevar-en-la-maleta-de-vacaciones-Blogmodabebe-2

Ara només queda que formalitzeu   les inscripcions :

Inscripció del Casal. Dates i lloc:

  • 23 , 24, 29 i 31 de maig i 1 de juny de 9 a 10h al menjador de l’escola .
  •  23, 24, 29 i 32de maig , de  16:30 a  17:30 al AFA de l’escola .
  • FORA de les dates indicades es podrà formalitzar la inscripció enviant un correu a: administracio@ambitescola.cat o a les oficies d’Àmbit Escola (Via Augusta, 43, Local 1). Horari de dilluns a divendres  de 9.30h  a 12h i de 15.30h a 17h.

Cal portar:

foto bon estiu

VINE I GAUDEIX DE L’ESTIU!!!

  Podeu contactar amb nosaltres enviant un mail a administracio@ambitescola.cat