Casal d’estiu de l’escola Gitanjali

 FULLETO gitanjali WEB

Aquest Estiu hem preparat  Un munt  d’activitats per als infants d’entre 3 i 12 anys, gaudirem, aprendrem i compartirem experiències amb molts Amics.

 

foto piscina

foto caiac

 

Setmanes de la 1 fins la 5  ( des del dia 25 de juny fins al 27 de juliol)  podreu escollir entre 4 casals diferents

El Casal de petits, pensat per als infants de P3 fins  a 1r, on viatjarem amb la màquina del temps , visitarem els 5 èpoques diferents, i coneixerem contes, jocs tradicionals i moltes altres sorpreses,  ( Lloc: de Realització escola Gitanjali) 

Els Campus de dansa , multiesport i karate podran participar els infants de p5 a 6é, podent escollir quin campus els hi agrada més. Cada setmana els infants podran ballar  estils de ball diferents i conèixer esports ben variats. En aquests casals, no faltaran les activitats lúdiques on jugarem, farem gimcanes i fomentarem valors com la solidaritat, el respecte, la diversitat, etc.

Per poder escollir cada setmana quin campus vols realitzar, dóna un cop d’ull al  dossier informatiu amb la informació dels diferents casals .

Ja podeu veure distribució de  les activitats del casal a les tardes

foto danza

foto esport

foto infantil payaso26220098_540213646359478_865791667091353090_n

 

Setmanes 6 i 7 ,( del 30 de juliol al 10 d’agost ) per tots aquells que ens vulgueu acompanyar a l’agost, ens agruparem tots a l’escola Artur Martorell. Hem preparat dues setmanes ben artístiques:

Els casals  d’arts plàstiques i  d’arts escèniques, ens serviran per aprofundir i conèixer molt millor aquestes arts a càrrec de dos talleristes amb una llarga trajectòria en les seves especialitats. Per saber com distribuirem aquestes setmanes mireu el planning d’arts plàstiques i Arts Escèniques

 

 

EL MATERIAL QUE HEU DE PORTAR CADA DIA PER FER EL CASAL:

que-llevar-en-la-maleta-de-vacaciones-Blogmodabebe-2

 

Ara només queda que formalitzeu   les inscripcions :

Inscripció del Casal. Dates i lloc:

  • 29,30 i 31 de maig i 1 de juny de 9 a 10h al despatx de l’AMPA .
  • 30 de maig , de  16:30 a  17:30 al despatx de l’AMPA .
  • FORA de les dates indicades es podrà formalitzar la inscripció enviant un correu a: administracio@ambitescola.cat o a les oficies d’Àmbit Escola (Via Augusta, 43, Local 1). Horari de dilluns a divendres  de 9.30h  a 12h i de 15.30h a 17h.

Cal portar:

  • Full d’ Inscripció
  • Fulls  autoritzacions i documentació necessària
  • Fotocòpia de la targeta de la Seguretat Social
  • Fotocòpia llibre de vacunacions
  • 1 Foto de carnet
  • Diners pel pagament. El cost del casal s’ha de pagar al moment de fer la inscripció, el preu del menjador s’ha de pagar abans de començar el casal.

 

foto bon estiu

VINE I GAUDEIX DE L’ESTIU!!!

Necessitem la teva ajuda per valorar el casal d’estiu per que cada any sigui millor! dedica una estoneta a fer aquesta valoració. Moltes gràcies!!:    https://goo.gl/forms/pI36XwwD8HbNu0s02.

 

 

 

  Podeu contactar amb nosaltres enviant un mail a administracio@ambitescola.cat