Casal d’estiu de l’escola Lola Anglada Badalona

El dia 16 de juny a les 18:30h vine a la reunió informativa, podràs conèixer al coordinador/a del casal i als monitors/es. Explicarem el que necessiteu portar cada dia i resoldrem dubtes. Si Necessiteu servei de canguratge, envieu un correu a : administracio@ambitescola.cat

Anglada Badalona fulletó

Aquest Estiu hem preparat  Un munt  d’activitats per als infants d’entre 3 i 12 anys, gaudirem, aprendrem i compartirem experiències amb molts Amics.

 

foto piscina

foto caiac

La Setmana 1. (dies 22 i 23 de juny), farem un tastet del que ens espera a l’estiu, sortirem al parc, farem tallers i jugarem sense parar.

Al Casal Lúdic podran venir infants de p3 a 6é. podeu veure el  Planning  del casal lúdic i així  venir ben preparats.  ( Lloc de Realització escola Artur Martorell) 

 

Setmanes de la 2 fins la 6  ( des del dia 26 de juny fins al 28 de juliol)  podreu escollir entre 3 casals diferents

El Casal de petits, pensat per als infants de P3 fins  a 1r, on amb l’ajuda de Willy Fog , visitarem els 5 continents, i coneixerem contes tradicionals,  els seus  costums, jocs típics d’altres països etc..

Si vols conèixer on anirem cada setmana, mira el Planning del  casal de petits i preparat per viatjar!    ( Lloc de Realització escola Lola Anglada) 

foto infantil payaso

Els Campus de dansa i multiesport, podran participar els infants de p5 a 6é, podent escollir quin campus els hi agrada més. Cada setmana els infants podran ballar  estils de ball diferents i conèixer esports ben variats. En aquests casals, no faltaran les activitats lúdiques on jugarem, farem gimcanes i fomentarem valors com la solidaritat, el respecte, la diversitat, etc.

Per poder escollir cada setmana quin campus vols realitzar, fes un cop d’ull al   Planning  de dansa    i al Planning de  multiesport ( Lloc de Realització escola Artur Martorell) 

foto danza

foto esport

 

Setmanes 7 i 8 ,( del 31 de juliol al 11 d’agost ) per tots aquells que ens vulgueu acompanyar a l’agost, ens agruparem tots a l’escola Artur Martorell. Hem preparat dues setmanes ben artístiques:

Els casals  d’arts plàstiques i  d’arts escèniques, ens serviran per aprofundir i conèixer molt millor aquestes arts a càrrec de dos talleristes amb una llarga trajectòria en les seves especialitats. Per saber com distribuirem aquestes setmanes mireu el planning d’arts plàstiques i Arts Escèniques

EL MATERIAL QUE HEU DE PORTAR CADA DIA PER FER EL CASAL:

que-llevar-en-la-maleta-de-vacaciones-Blogmodabebe-2

Si tens dubtes, vine a la reunió informativa que realitzarem el pròxim dia 19 de maig, a les 17h a l’escola.

Ara només queda que formalitzeu   les inscripcions :

Inscripció del Casal. Dates i lloc:

  • 23 , 22, 24, 25 i 31 de maig i 1 de juny de 9 a 10h al menjador de l’escola .
  • 25 de maig , de  16:30 a  17:30 al menjador de l’escola .
  • FORA de les dates indicades es podrà formalitzar la inscripció enviant un correu a: administracio@ambitescola.cat o a les oficies d’Àmbit Escola (Via Augusta, 43, Local 1). Horari de dilluns a divendres  de 9.30h  a 12h i de 15.30h a 17h.

Cal portar:

  • Full d’ Inscripció
  • Fulls  autoritzacions i documentació necessària
  • Fotocòpia de la targeta de la Seguretat Social
  • Fotocòpia llibre de vacunacions
  • 1 Foto de carnet
  • Diners pel pagament. El cost del casal s’ha de pagar al moment de fer la inscripció, el preu del menjador s’ha de pagar abans de començar el casal.

 

foto bon estiu

VINE I GAUDEIX DE L’ESTIU!!!

  Podeu contactar amb nosaltres enviant un mail a casals@ambitescola.cat