Menús ecològics

Menús ecològics per alimentar el futur amb salut i sostenibilitat.

Menús escolars

Els menús escolars ecològics promouen una alimentació saludable i sostenible, ajudant a educar els infants en valors com el respecte pel medi ambient i l’aposta per productes de proximitat. Aquesta opció contribueix a reduir l’impacte ambiental i a millorar el benestar de les futures generacions.

Qualitat de
la matèria primera

Per elaborar els menús comptem amb matèria primera fresca i d’alta qualitat. 
Tots els nostres proveïdors estan autoritzats pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya o organisme anàleg per a poder realitzar la seva activitat.

Recepció diària

El nostre sistema de comandes és de recepció diària. Sempre volem comptar amb els ingredients el dia abans del seu cuinat o com a molt d’hora dos dies abans. Així ens assegurem que la matèria és fresca i de qualitat i que s’ajusten les quantitats a demanar i evitem tenir excés de producte, o durant massa temps. 

Origen ecològic

A més el 70% d’ aquesta matèria primera és d’origen ecològic. Mensualment en el menú s’introdueixen aliments ecològics com llegums, iogurts, verdures i hortalisses provinents de proveïdors de confiança i qualitat.

Emmagatzematge i desinfecció

Tenir les neveres, congeladors i magatzems només amb els aliments suficients ens permet treballar amb aliments del dia, i també ens permet una eficaç neteja i desinfecció dels locals i equipaments.

Objectius d’una millor salut dels infants a través de l’alimentació treballem en:


ncia de verdura i/o hortalissa ecològica de forma diària.
Assegura la presència diària de fruita ecològica en els postres, excepte un cop a la setmana que és proporciona un làctic ecològic (La Selvatana) sense sucre afegit.
Tots els productes vegetals son de proximitat i cultiu ecològic per contribuir a la sostenibilitat del planeta.

  • Reduir el consum de carn vermella i porc
  • Augmentar la presència d’aliments integrals i substituir-los per aliments refinats presents en els menús (pa, pasta, arròs).
  • Disminuir la presència d’aliments refinats
  • Augmentar la presència de llegums en els primers plats com aliment ric en fibra i en el segon plat com a font proteica d’origen vegetal.
  • No utilitzem aliments ultra processats
  • Assegurar la presència de verdura i/o hortalissa ecològica de forma diària.
  • Assegura la presència diària de fruita ecològica en els postres, excepte un cop a la setmana que és proporciona un làctic ecològic (La Selvatana) sense sucre afegit.
  • Tots els productes vegetals son de proximitat i cultiu ecològic per contribuir a la sostenibilitat del planeta.