Qualitat de
la matèria primera
Per elaborar els menús comptem amb matèria primera fresca i d’alta qualitat.
Tots els nostres proveïdors estan autoritzats pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya o organisme anàleg per a poder realitzar la seva activitat.
Recepció diària
El nostre sistema de comandes és de recepció diària. Sempre volem comptar amb els ingredients el dia abans del seu cuinat o com a molt d’hora dos dies abans. Així ens assegurem que la matèria és fresca i de qualitat i que s’ajusten les quantitats a demanar i evitem tenir excés de producte, o durant massa temps.
Origen ecològic
A més el 70% d’ aquesta matèria primera és d’origen ecològic. Mensualment en el menú s’introdueixen aliments ecològics com llegums, iogurts, verdures i hortalisses provinents de proveïdors de confiança i qualitat.
Emmagatzematge i desinfecció
Tenir les neveres, congeladors i magatzems només amb els aliments suficients ens permet treballar amb aliments del dia, i també ens permet una eficaç neteja i desinfecció dels locals i equipaments.

- Reduir el consum de carn vermella i porc
- Augmentar la presència d’aliments integrals i substituir-los per aliments refinats presents en els menús (pa, pasta, arròs).
- Disminuir la presència d’aliments refinats
- Augmentar la presència de llegums en els primers plats com aliment ric en fibra i en el segon plat com a font proteica d’origen vegetal.
- No utilitzem aliments ultra processats
- Assegurar la presència de verdura i/o hortalissa ecològica de forma diària.
- Assegura la presència diària de fruita ecològica en els postres, excepte un cop a la setmana que és proporciona un làctic ecològic (La Selvatana) sense sucre afegit.
- Tots els productes vegetals son de proximitat i cultiu ecològic per contribuir a la sostenibilitat del planeta.